>>> Hallgasd meg eddigi adásainkat az archívumunkból! >>> Néha küldünk!


Együttműködés a Várfok Galériával: kortárs magyar képzőművészek nyomatai az Ohkultban

A Várfok Galéria az első és máig legismertebb kortárs képzőművészeti galéria Budapesten, művészeinek alkotásai a világ számos múzeumában és gyűjteményében lógnak mindenféle falakon. Büszkén jelentjük be, hogy a Várfokhoz tartozó három művész, El Kazovszkij, Fehér László és Szotyory László nyomatai Zürich, Párizs és New York után mostantól az Ohkultban is láthatók & megvásárolhatók!!!

Ajánlat: a Várfok Galéria honlapja

 

 David Bowie eredeti nyomatai

Zenéje és filmszerepei mellett David Bowie képzőművészettel is foglalkozik. A "művészi nyomat" azt jelenti, hogy egy képből (esetében, általában) 160 darab eredeti van, melyek az eredeti után nyomdai eljárással készültek, de Bowie kézzel sorszámozta és írta alá őket.

Mivel az eredetiek a milliós nagysegrendet karcolják, mi a művészi nyomatokat áruljuk. Nincs belőlük utánnyomás, mint ahogy nem lesz még egy David Bowie sem: túl e képek művészeti értékén, biztos anyagi befektetésnek is elmennek.

Szintén New Yorkban készült képeslapjait is áruljuk, ezek darabja mindössze 3990 Ft és igen dekoratívak.

Ajánlat: BowieArt

 Sensed

Nagy Balázs digitális sorozata egy 2300 környékén élt cyberfrancia család emlékalbumát mutatja be, melyet a büszke utódok úgy 2570 táján készítettek el. A gonosz nagyi, a harcba induló hős, a babaarcú szépség egyaránt finom vonású, klónozott és szecessziós családtag. Aurájuk bármekkora teret megtölt, múltjuk meséje a mi jövőnk története.

A művész honlapja: www.senses.hu
Ruhák

A Pucc négy tervezője által megálmodott finom női felsők színesek és varázslatosak. Változatos színekben és fazonokban találod meg őket: van pántos, pántatlan, csíkos, egyszínű, ujjas és ujj nélküli modell is. Ezúton áruljuk el a titkot, miszerint a Pucc egyik tervezője egyenesen Vivienne Westwood birodalmában tanult és dolgozott - kollekciójuk új és friss, mint egy érett eper.

 


És, ami a képeken nem látszik: a Fehér Olló stúdiója által tervezett hétköznapi űrruhák csak az Ohkultban vásárolhatók meg, és elsősorban srácoknak valók. Az egyedi készítésű darabokat ingyen a méretedre igazítjuk.Pólók

Férfi, női, ujjas és anélküli, 100% pamut, csak nálunk kapható!!!


 Kiegészítők

Valódi, repülőgépes biztonsági övcsatból készített férfi öv, műanyag tálcán, autentikus egészségügyi zacskóval felszolgálva. A nem mindennapi készlet ára: 29.000.-

Ezek itt szuper kitűzők, van belőlük rengeteg fajta, áruk csak és kizárólag 169 Ft/ db.